0889 156 178  info@diplomniraboti.bg 

Цени
Евтините услуги по написване на една студентска разработка често създават високи нива на плагиатство т.е. по-често се използва метода "копиране и пействане". В diplomniraboti.bg цената и качеството са нашите най-важни приоритети. Ние предоставяме курсови и дипломни работи без плагиатстване, които не са прекалено скъпи.

Цените варират от 6 лв. до 10 лв. в зависимост от срок (7-10 дни е нормален за изготвяне на курсова работа; 30-40 дни за дипломна работа), обем и сложност / изисквания на клиента (напр. използване на конкретни литературни източници или цитати на 4-5 научни източника на страница).
 
Студентите често са имат ограничени бюджети. В резултат на това, ние предлагаме гъвкави отстъпки. Надяваме се да изградим дългосрочни взаимоотношения с всички наши клиенти и да направим всичко възможно, за да им помогнем да постигнат целите си. Един от начините, по който можем да направим това е да предложим някои големи отстъпки. Има отстъпки за първи клиенти, за връщащи се клиенти, за разработки с голям обем и дори даваме бонуси за насочване на нови клиенти към нас.

За конкретна оферта и възможни отстъпки се свържете с нас.Меню

> Начало
> За нас
> Контакти
Полезна информация

> Цени
> Специални предложения
> Въпроси и отговори
> Общи условия
> Политика за защита на личните данни
> Поръчайте дипломна работа
Последни теми

> Полезна информация при
работа с компютър
> Важно да знаете
Kонтакти

GSM: 0889 156 178
office@website.com
2020, Всички права запазени. DiplomniRaboti.bg