0889 156 178  info@diplomniraboti.bg 

Общи условия

Всички поръчки за разработване на курсови работи/реферати/дипломни работи и други писмени разработки се извършват в съответствие с приемането на следните разпоредби. Освен ако изрично не е посочено всички предлагани услуги са предмет на настоящите Общи условия. 4 ТиПс ЕООД, ЕИК 204239462 си запазва правото да променя настоящите Общи условия по всяко време.

С използването на сайта вие се съгласявате да бъдете обвързани с настоящите Общи условия. Общите условия съдържат правни задължения, моля да ги прочетете внимателно.

С поръчка в diplomniraboti.bg Вие се съгласявате със следните условия:

1) Всички писмени работи, които получавате имат само референтно предназначение. Те включва всички видове документи, като например дисертации, есета, научни статии, курсови работи, реферати, дипломни работи и всякакви други задачи. Всички посочени разработки не трябва да се използват за други цели, а са ограничени до целите, за които те са предназначени, съгласно авторските права.

 

2) Клиентът получава напълно авторските права на работата срещу заплащане в пълен размер.

 

2) Ако не са предоставени специфични източници от клиента, diplomniraboti.bg си запазва правото да използва всички подходящи източници при изготвянето на студентските разработки (курсови работи, реферати, дипломни работи, дисертации и други), с изключение на копирането на готови текстове от други традиционни и онлайн източници на български език.

3) Клиентът се съгласява, че политиката на неговия колеж / университет / или друга образователна институция не е била нарушена с използване на нашите услуги.

4) Времевата рамка за евентуално преразглеждане на вече готова разработка е ограничена до десет дни, след нейното получаване. След този срок, клиентът няма право на никакви възстановявания на суми или ревизии на текст.

5) Всички ревизии трябва да бъдат в съответствие с инструкциите, дадени от клиента в момента, в който поръчката е била направена. Не се разрешават ревизии, които се базират на промяна в указанията при възлагане на поръчката.

6) diplomniraboti.bg дава гаранция за качеството на писмените разработки, но не можем да предоставим гаранции за Вашата оценка. Това е така, защото всички писмени разработки се изготвят единствено със справочно  / референтно  предназначение.

7) diplomniraboti.bg не може да бъде отговорен за разработки, които са забавени поради обстоятелства, които са извън нашия контрол, като например спиране на ток, интернет, хакерски атаки и други. В случая на такива събития, разработката ще бъде завършена възможно най-скоро, но никакви такси, платени за нашите услуги, няма да подлежат на възстановяване.

8) diplomniraboti.bg не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, които клиентът е претърпял в резултат на решението да използва нашите услуги. Клиентът носи пълна отговорност.

9) Докато diplomniraboti.bg прави всичко, за да гарантира неприкосновеността на личните данни на нашите клиенти, отговорност на клиента е да гарантира, че компанията има точна и актуална информация. Поръчки, направени с невярна информация за контакт могат да бъдат поставени в режим на задържане за неопределено време, докато се получи валидна информация и същата бъде проверена. 
Меню

> Начало
> За нас
> Контакти
Полезна информация

> Цени
> Специални предложения
> Въпроси и отговори
> Общи условия
> Политика за защита на личните данни
> Поръчайте дипломна работа
Последни теми

> Полезна информация при
работа с компютър
> Важно да знаете
Kонтакти

GSM: 0889 156 178
office@website.com
2020, Всички права запазени. DiplomniRaboti.bg